Virovitički “Nazori” prvaci Regije Istok u košarci za učenike petih i šestih razreda osnovnih škola: Izborili plasman na Državnu završnicu u Vinkovcima

Foto: OŠ "Vladimir Nazor" Virovitica

U organizaciji Školskog sportskog saveza Virovitičko–podravske županije, danas (srijeda) je u Virovitici, u sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimir Nazor, održana poluzavršnica Regije Istok u košarci u konkurenciji dječaka petih i šestih razreda osnovnih škola.

Na samom početku, sve nazočne pozdravila je i puno uspjeha u natjecanju zaželjela tajnica Školskog sportskog saveza VPŽ, Dora Međimorec.

Na poluzavršnom turniru Regije Istok nastupila su školska sportska društva osnovnih škola: “Siniša Glavašević” iz Vukovara, “Dragutin Tadijanović” iz Slavonskog Broda, “Retfala” iz Osijeka i kao domaćin “Vladimir Nazor” iz Virovitice.

Mladi košarkaši virovitičkih “Nazora”, pod vodstvom nastavnika Ivana Šupera, prezentirali su na parketu odličnu košarku i na kraju zasluženo osvojili prvo mjesto, a time ujedno izborili i Državnu završnicu koja će se igrati u Vinkovcima.

Na samom kraju, svim sudionicima natjecanja čestitala je ravnateljica Osnovne škole Vladimir Nazor, Sanjica Samac, te podijelila pehare i medalje.

Rezultati:

OŠ Vladimir Nazor – OŠ Retfala 26:21

OŠ Siniša Glavašević – OŠ Dragutin Tadijanović 10:19

OŠ Retfala – OŠ Dragutin Tadijanović 25:24

OŠ Vladimir Nazor – OŠ Siniša Glavašević 33:11

OŠ Siniša Glavašević – OŠ Retfala 18:25

OŠ Dragutin Tadijanović – OŠ Vladimir Nazor 14:35

(www.icv.hr, ts)