Utakmica za finale: Kadeti Košarkaškog kluba Virovitica sutra će ugostiti Radnik iz Križevaca

Velika utakmica sutra (subota) je pred kadetima Virka Virovitice, jer pobjeda protiv križevačkog Radnika osigurala bi kadetima dva susreta protiv Međimurja iz Čakovca u kojima bi mogli ostvariti najveći uspjeh u povijesti kluba, a to je plasman u najviši rang natjecanja, Prvu hrvatsku kadetsku ligu.

Liga je to koja broji dvanaest klubova, sve od reda kadeta renomiranih prvoligaških imena. Nadarenoj generaciji bila bi to i najveća nagrada za višegodišnje, gotovo svakodnevno treniranje, te prilika da kroz dvoboje s najboljim klubovima: Zadrom, Cibonom, Splitom…, ostvare svoje dječačke snove.

Sve u svemu bit će to prilika svim zaljubljenicima u košarku da dođu sutra u 15:30 sati u Školsku sportsku dvoranu Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić i podrže košarkaše u njihovoj velikoj želji da zaigraju s mladim momčadima najboljih klubova u Hrvatskoj.

Lijepo je za vidjeti da košarka proživljava najljepše dane u mlađim dobnim kategorijama u 50 godina igranja ovog atraktivnog sporta u Virovitici. Nakon što su ove sezone djevojke ŽKK Virovitice po prvi put osigurale plasman u Prvu hrvatsku pretkadetsku ligu, sada su i dečki na najboljem putu da se također po prvi put plasiraju u najviši rang natjecanja, za što će im svakako trebati i puna dvorana i gromko navijanje.

(www.icv.hr)