TRANSFER ZONA Pakšec i Nemčec ponovno u dresu Mladosti, u Vukosavljevicu stigla i dva mlada igrača iz No Limit TVIN-a

Na turniru u čast preminulim i poginulim članovima kluba, koji je odigran prošle nedjelje, županijski prvoligaš Mladost predstavio je četiri nova igrača, koji će u novoj sezoni igrati za klub iz Vukosavljevice.

Iz županijskog premijerligaša Lukača 05 dolaze dva iskusna igrača.

Nakon jedne sezone u matični klub se vraća ubojiti napadač Mateo Nemčec. Veći dio svoje dosadašnje igračke karijere Nemčec je igrao za Mladost iz Vukosavljevice i Croatiju iz Grabrovnice, dok je jednu polusezonu bio igrač Turnašice.

Domagoj Pakšec igračku karijeru počeo je Lukaču 05, Slogi iz Dugog Sela Lukačkog, virovitičkom No Limitu i Suhopolju. Kasnije je bio igrač matičnog Lukača 05, Drave iz Terezinog Polja i Rezovca. Prošle jeseni već je bio igrač Mladosti iz Vukosavljevice, da bi se proljetos vratio u matični Lukač 05. Sada se ponovno odlučio otisnuti put Vukosavljevice.

Dva mlada igrača dolaze iz virovitičkog No Limit TVIN-a.

Ivan Komar počeo je igrati u Mladosti iz Vukosavljevice i Croatiji iz Grabrovnice. Nakon toga bio je igrač No Limit TVIN-a, Virovitice i Mladosti iz Vukosavljevice. Prošlu sezonu igrao je za No Limit TVIN.

Dominik Štefoković školu nogometa prošao je u Pitomači, dok je prošlu sezonu bio igrač No Limit TVIN-a.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

https://www.icv.hr/2023/06/transfer-zona-paksec-i-nemcec-ponovno-u-dresu-mladosti-u-vukosavljevicu-stigla-i-dva-mlada-igraca-iz-no-limit-tvin-a/