Rukometašice TVIN Virovitice pobjednice Međunarodnog rukometnog turnira za djevojčice rođene 2000. godine

TVIN Virovitica pobjednik je Međunarodnog rukometnog turnira za djevojčice rođene 2000. godine i mlađe održanom u dvorani Tehničke škole u Virovitici. Mlade “lavice” pobijedile su Osijek u finalu 24:20. Treće mjesto osvojio je Ivanić. Četvrta je bila ekipa Podravke iz Koprivnice, peta Dubice iz Bosne i Hercegovine, dok je šesto mjesto pripalo Zrinskom iz Čakovca. Za najboljeg strijelca turnira proglašena je Sara Novosel iz TVIN Virovitice. Najbolja igračica je Ema Guskić iz Osijeka, a najbolja vratarka Iva Blažević, također iz TVIN Virovitice.

Najbolju sedmorku turnira čine: Veronika Ivanković (Ivanić), Helena Ćurić (Dubica), Lea Hren (Osijek), Žana Dupljak (Osijek), Sara Novosel (TVIN Virovitica), Tena Petika (Podravka) i Josipa Kaselj (TVIN Virovitica).

Pehare i nagrade uručili su tajnik Športske zajednice Virovitičko-podravske županije i tajnik županijskog rukometnog saveza Želimir Holer i predsjednik ŽRK TVIN Virovitice Branko Krušelj.

Sponzori su bili Viro tvornica šećera, TVIN, Grafiti Becker, Metalija trans, Mesnice Šuvak, Kaufland, Pan pivo i Karlovačka pivovara. Medijski pokrovitelj bio je Informativni centar Virovitica, odnosno Radio Virovitica, Virovitički list i internetski portal www.icv.hr.

REZULTATI

Utakmice po skupinama:
Ivanić – TVIN Virovitica 14:23
Podravka – Zrinski 22:2
TVIN Virovitica – Dubica 24:19
Zrinski – Osijek 4:17
Osijek – Podravka 23.22
Dubica – Ivanić 16:20

Utakmica za peto mjesto:
Dubica – Zrinski 20:17

Utakmica za treće mjesto:
Ivanić – Podravka 21:14

Finale:
TVIN Virovitica – Osijek 24:20