Od 11. do 13. ožujka u Čačincima se igra poluzavršnica Prvenstva Hrvatske za košarkašice: Igraju ŽKK Virovitica, ŽKK Split, ŽKK FSV iz Rijeke i ŽKK Brod na Savi iz Slavonskog Broda

U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza u Zagrebu određeni su domaćini poluzavršnica Prvenstva Hrvatske za djevojke do 13 godina starosti.

U grupi gdje igraju košarkašice ŽKK Virovitica, ŽKK Split, ŽKK FSV iz Rijeke i ŽKK Brod na Savi iz Slavonskog Broda, za organizatora natjecanja određena je ŽKK Virovitica.

Kako je jedina dvorana koja ima parket u Virovitici u navedeno vrijeme zauzeta za mjesto odigravanja, određeni su tako Čačinci. Iako se, nažalost, ne igra u Virovitici, dobivanje domaćinstva ipak je razveslilo Virovitičanke. Očekuju u Čačincima svoje vjerne navijače koji će zajedno s Čačinčanima kroz bučnu atmosferu pomoći igračicama ŽKK Virovitice da naprave pravo malo čudo te se pokušaju plasirati među četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj.

-Bit će to praznik košarke u Čačincima. Sada pozivamo sve naše navijače da nas podrže kako bi zajedno nastavili živjeti svoj san – rekao je nakon određivanja mjesta igranja trener ŽKK Virovitice Robert Fritz.

Poluzavršnica Prvenstva Hrvatske igra se od 11. do 13. ožujka.

(www.icv.hr, ŽKK Virovitica)