Malonogometna momčad OB Virovitica ozbiljno se priprema za turnir u Osijeku: Uvjerljivo svladala ekipu Policijske uprave virovitičko-podravske

U subotu, 5. studenog u legendarnoj sportskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku održat će se malonogometni turnir medicinskih ekipa s područja Istočne Hrvatske. Na turniru će sudjelovati ekipe Kliničko–bolničkog centra Osijek, Zavoda za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije te općih bolnica iz Našica, Požege, Vinkovaca, Virovitice i Vukovara.

Kako bi se što bolje pripremila za spomenuti turnir, momčad OB Virovitica jučer (ponedjeljak) je u multifunkcionalnoj hali Viroexpo odigrala pripremnu utakmicu s momčadi Policijske uprave Virovitičko–podravske. Momčad Opće bolnice Virovitica bila je uspješnija rezultatom 6:2.

Ekipu je vodio nekad uspješni malonogometaš, a danas delegat, Damir Vargović. Utakmicu je s velikim zanimanjem pogledao i ravnatelj OB Virovitica Dinko Blažević. Tom prilikom nogometaši su nastupili u sportskoj opremi koju je donirala agencija Paun.

Za ekipu Opće bolnice Virovitica igrali su: Robert Bunjevac, Tino Habijanić, Slaven Slanac, Ivan Mareković, Dejan Demo, Luka Čubelić, Denis Ilić i Ivan Hamaček, dok bi se u Osijeku ekipi trebali priključiti Hrvoje Zdelar, Stjepan Rajnović, Igor Popović, Marko Holec i Damir Lovčanin.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)