Male virovitičke “Lavice” nastavljaju harati međužupanijskom ligom u mini rukometu: I dalje su na stopostotnom učinku

U subotu, 9. prosinca u organizaciji Rukometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, u Virovitici je održano 4. kolo međužupanijske lige u mini rukometu – Regija Sjever.

U sportskoj dvorani OŠ Ivane Brlić – Mažuranić odigrane su čak 52 utakmice. Domaćin kola bio je ŽRK 1234 Virovitica, a sudjelovalo je 15 ekipa djevojčica i 9 ekipa dječaka rođenih 2014. i mlađih. Nakon pobjeda u svim susretima, ekipa ŽRK 1234 Virovitica osigurala je odlazak na polusezonski odmor kao apsolutna pobjednica regija sa stopostotnim učinkom i bez ozbiljnije konkurencije.

Trenerica Ivana Horvat Uđbinac prezadovoljna je prvim dijelom sezone.

Ivan Hajmaši, predsjednik ŽRK 1234 Virovitica zahvalio je svima koji su sudjelovali u pripremi ovog turnirskog kola mini rukometne lige.
-Možemo biti zadovoljni krajnjim rezultatom, kako organizacijski tako i rezultatski. Najviše od svega presretni smo zbog naših lavica koje su konačno dočekale turnir na domaćem terenu. No, to je samo početak ili priprema za neke veće projekte. Sljedeće godine organiziramo veliki turnir povodom 75 godina rukometa u Virovitici i vjerujemo da će biti spektakl o kojemu će se pričati, a koji će okupiti dosad najveći broj rukometašica u Virovitici. Naše lavice to zaslužuju, a mi ćemo se potruditi stvoriti im dobre temelje za daljnje uspjehe. Još jednom hvala i svim donatorima, sponzorima i roditeljima koji pomažu radu našeg kluba, a koji su omogućili da i ovaj turnir bude uspješan. Još jednom čestitke našim malenima koje su iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje, ali i trenerici Ivani koja s njima svakodnevno radi te trenerici Mirni koja je uvijek tu kad treba uskočiti – zaključio je Hajmaši.

(ŽRK 1234 Virovitica)