Kadetkinje ŽKK Virovitice trećim mjestom na Regiji Sjever upotpunile najuspješniju klupsku sezonu

Kadetkinje Ženskog košarkaškog kluba Virovitica u utakmici za treće mjesto Prvenstva Regije Sjever pobjedom nad Radnikom iz Križevaca osvojile su još jedan pehar.

Utakmica kontra ekipe Radnika iz Križevaca protekla je u potpunoj neizvjesnosti od samog početka pa gotovo do posljednje dvije minute utakmice. Djevojke su se izmjenjivale u vodstvu, da bi pri samom kraju Virovitičanke ipak uspjele slomiti žilav otpor vršnjakinja iz Križevaca. Ovom pobjedom ŽKK Virovitica po prvi put od svog osnivanja osvojila je pehare u svim mladim dobnim kategorijama.

Virovitičanke su se “okitile” titulama regionalnih prvakinja u kategorijama do 11 i 15 godina starosti, dok su u kategorijama djevojaka do 13 godina starosti, juniorki, a sad i kadetkinja, osvojile treće mjesto.

Kraj sezone vezan je uz krunu svih natjecanja, a to je Final Four međunarodne LWB lige koji će se održati u Kranjskoj Gori u Sloveniji 13. svibnja.

ŽKK Virovitica – ŽKK Radnik Križevci 71:61

ŽKK Virovitica: Maja Lena Bucifal, Marta Leda Kalaš, Martina Sabo, Mia Deskar, Lana Cindrić, Nika Gverić, Terezija Benko, Margareta Cenger, Tena Tolušić, Ena Salajić i Nika Pavelić.

(ŽKK Virovitica)