Juniorke ŽKK Virovitice i dalje jedine bez poraza: Ispratile Radnik s gotovo sto koševa

Juniorke ŽKK Virovitice i dalje igraju svoju najuspješniju sezonu do sad.

Zahuktali “virovitički stroj” ovaj put je ugostio Radnik iz Križevaca čije košarkašice su u dosadašnjem dijelu natjecanja upisale dvije pobjede uz dva poraza.
Utakmicu je od starta okarakterizirao velik broj koševa te su obrane pale u drugi plan. Osobito efikasne su bile Virovitičanke koje su gotovo svaku četvrtinu završile na granici 25 koševa, što im je u konačnici donijelo 94 poena.

Pobjednik je riješen već u prvom poluvremenu koje je završilo s 44:25. U trećoj četvrtini igralo se koš za koš, da bi u posljednjoj dionici “virovitički stroj” opet ubacio u brzinu više do konačnih 94:68, odnosno 26 koševa razlike.

Ovom pobjedom Virovitičanke su potvrdile vrh tablice koju predvode bez poraza u dosad odigrane četiri utakmice, te im još u prvom dijelu natjecanja predstoji važna utakmica kontra Eco Neta iz Varaždina.

ŽKK Virovitica – ŽKK Radnik Križevci 94:68
ŽKK Virovitica: Alisa Lovreković, Marta Leda Kalaš 12, Mia Deskar 14, Lana Cindrić 6, Lucija Cindrić 22, Lana Bajivić, Tena Tolušić, Lana Ojurović 2, Nika Kozlinger 32, Lea Kozlinger 3, Ena Salajić 3 i Nika Pavelić.

(www.icv.hr)