3. NL SJEVER Petrinić, Suvajac i Sinjaković presudili Koprivnici: Virovitičani upisali važna tri boda u susretu 11. kola

Nogometaši Virovitice u 11. kolu 3. nogometne lige Sjever na terenu Sportskog centra Vegeška svladali su momčad Koprivnice rezultatom 3:0. Domaći trener Krešimir Crvenka ovog puta odlučio se dati veću minutažu mladim igračima, koji su mu na kraju uzvratili dobrom igrom i borbenošću. U prvoj postavi bio je kadet Jure Kasumović, a naknadno je u igru ušao još jedan kadet, Luka Fučkar.

Gosti iz Koprivnice ušli su agresivno u susret i u nekoliko navrata ozbiljno zaprijetili domaćim vratima, s jedne strane su bili neprecizni, a s druge od njihovih napadača uspješniji je bio domaći čuvar mreže Krešimir Tomljanović. Postepeno je jenjavao gostujući pritisak, a domaći igrači su bili u sve izglednijim prilikama.

Kruna takve igre bio je vodeći zgoditak Karla Petrinića s desetak metara u 42. minuti. Od početka drugog dijela domaći igrači počeli su igrati još bolje. U 63. minuti dosuđen je slobodni udarac na dvadesetak metara od gostujući vrata. Loptu je uzeo najiskusniji domaći topnik Nikola Suvajac i majstorski ‘pokupio paučinu’ u gornjem lijevom kutu gostujućih vrata. Desetak minuta kasnije Davor Sinjaković je sam na pet metara od gostujućih vrata i postiže treći domaći zgoditak. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao te je momčad Virovitice došla do vrijednih bodova.

– Ovog puta u igri sam se dosta oslonio na našu igračku budućnost, pružio sam priliku najtalentiranijim kadetima i oni su opravdali moje povjerenje. Sigurno ću nastaviti s takvom praksom, jer se samo u jakoj konkurenciji mogu kaliti. Uz strijelce dana bi posebno istaknuo Antonija Ognjenovića, koji je napravio veliki posao na sredini terena – nakon utakmice prokomentirao je raspoloženi trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Virovitica – Koprivnica 3:0
Igrač utakmice: Antonijo Ognjenović

(www.icv.hr, mš)

3. NL SJEVER Petrinić, Suvajac i Sinjaković presudili Koprivnici: Virovitičani upisali važna tri boda u susretu 11. kola