3. HTL SJEVER Virovitički TVIN u trećem kolu uvjerljivo poražen na gostovanju u Varaždinu

Nakon tijesnog poraza kontra ekipe Preloga, članovi Teniskog kluba TVIN Virovitica uvjerljivo su poraženi na gostovanju u Varaždinu. Tenisači druge ekipe TK Varaždin 1181 slavili su u trećem kolu 3. hrvatske teniske lige Sjever s konačnih 6:1.

Za ekipu TVIN-a ovog puta nastupili su: Filip Vašarević, Saša Felendeš, Leo Gjogj, Fran Viljevac i Goran Pauković.

U pojedinačnim susretima domaćin je ostvario svih pet pobjeda. Marko Šiprak bio je u dva seta bolji od Gorana Paukovića, Mato Poledica u tri seta od Filipa Vašarevića, Niko Mežnarić u tri seta slavio je protiv Saše Felendeša, Mark Kostić Ferček bio je uvjerljiv protiv Lea Gjogja u dva seta, kao i Ivan Bračko u okršaju protiv Frana Viljevca.

Jedinu pobjedu virovitički tenisači ostvarili su u prvom susretu igre parova, kada su Felendeš i Vašarević bili u dva seta bolji od varaždinske kombinacije Gotić/Šiprak. U drugom meču parova domaćin je upisao pobjedu u dva seta, Bračko i Kostić Ferček nadigrali su Paukovića i Viljevca.

U četvrtom kolu, koje se igra u subotu, 27. svibnja na Sportskom centru TVIN u Virovitici, virovitički tenisači dočekuju drugu ekipu Radnika iz Križevaca.

Ove godine, u 3. hrvatskoj teniskoj ligi Sjever momčadi se natječu u dvije skupine. TVIN se nalazi u skupini B, u kojoj još igraju TK Prelog, TK Varteks 2, TK Varaždin 1181 2, TK Radnik i TK Đurđevac. U skupini A igraju TK Koprivnica 2, TK Podravina, TK Dubravčan, TK Ivanec 97, TK Sirela i TK Franjo Punčec 2.

(www.icv.hr, TK TVIN Virovitica)