2. HRL SJEVER Maja Mlinarić sa 16 pogodaka predvodila 1234 Viroviticu do velike pobjede u Slavonskom Brodu

Rukometašice 1234 Virovitice slavile su u susretu 9. kola 2. HRL Sjever na gostovanju u Slavonskom Brodu, a s nova dva boda igračice Darka Grdića ostale su pri vrhu ligaške ljestvice.

Bila je ovo još jedna neizvjesna utakmica u kojoj se igralo gol za gol, a tek pri samom kraju Virovitičanke su se odvojile i upisale važne bodove. Najzaslužnija za to bila je Maja Mlinarić koja je mrežu domaće vratarke zatresla nevjerovatnih 16 puta, dok joj je prva pratiteljica po broju postignutih pogodaka bila Klara Crnoja koja se pet puta upisala u listu strijelaca.

Unatoč novoj pobjedi, virovitičke rukometašice ostale su na drugom mjestu prvenstvene ljestvice s 14 osvojenih bodova, koliko ima i vodeća ekipa Đurđevca, no uz utakmicu više. U novom kolu “lavice” će na svom terenu ugostiti drugu ekipu Koke.

1234 Virovitica: Martina Majkovčan, Helena Zeman, Lorena Ariana Volenik, Korina Velić, Lukrecia Veršec 3, Lea Zupčić 3, Nadia Dujmović 1, Klara Crnoja 5, Nea Kovač 1, Nika Deskar 2, Maja Mlinarić 16, Darma Rončević 1, trener: Darko Grdić.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

https://www.icv.hr/2022/11/2-hrl-sjever-maja-mlinaric-sa-16-pogodaka-predvodila-1234-viroviticu-do-velike-pobjede-u-slavonskom-brodu/